Henkilöauton vuokrausta Kuopiossa jo vuodesta 1983

Männistön autovuokraus on tarjonnut laadukasta henkilöauton vuokrausta Kuopiossa liki 40 vuoden ajan. Kuopiolaisille tuttu ja joustavasta palvelustaan tunnettu. Meiltä löydät koko Kuopion laajimman valikoiman vuokra-henkilöautoja!

Männistön autovuokraus on nykyään Scandia Rent -Männistö. Palvelemme teitä samalla tutulla laadulla – suuremmalla henkilöautovalikoimalla!

ALOITA VUOKRAUS

Aloita vuokraus kätevästi varauskalenterista – se vie aikaasi vain muutaman minuutin​

HENKILÖAUTOT KUOPIO

Meillä on vuokrattavissa yhteensä uesita erilaisia henkilöautoja, meiltä löydät pienet city-autot, sekä autot isomman seurueen kuljettamiseen. 

Kaikkia vuokraamiamme henkilöautoja voi ajaa B-kortilla!

Vapaat autot ja ajankohtaiset hinnat löydät Scandia Rentin varausjärjestelmästä osoitteesta scandiarent.fi

Pienet henkilöautot

Pienet henkilöautot Kuopiosta

Automaatti- tai manuaalivaihteisto, käyttövoima bensiini. Varusteina mm. automaatti-ilmastointi, navigaattori ja led -ajovalot. Rekisteröity 5-henkilölle. Autossa ei ole vetokoukkua.

 

OMAVASTUU

 

Omavastuu 1000 € joka pienennettävissä 200 euroon hintaan 15 €/vrk. Kysy myös muita vaihtoehtoja, kaikkien autojen vuokrasopimukset pystytään räätälöimään tarpeitasi vastaaviksi.

Vapaat autot ja ajankohtaiset hinnat löydät Scandia Rentin varausjärjestelmästä osoitteesta scandiarent.fi

Pienet henkilöautot sopivat loistavasti kaupunkiliikenteeseen, ne ovat ketteriä ja mahtuvat hyvin mm. ahtaisiin parkkihalleihin. 

Isot henkilöautot ja farmarit

Isot henkilöautot ja farmarit Kuopiosta

Perheautot, citymaasturit ja farmarit, automaatti- tai manuaalivaihteisto. Varusteina mm. automaatti-ilmastointi, navigaattori ja led -ajovalot. Rekisteröity 5-henkilölle. Autossa ei ole vetokoukkua.

 

OMAVASTUU

 

Omavastuu 1000 € joka pienennettävissä 15 €/vrk 200 euroon. Kysy myös muita vaihtoehtoja, kaikkien autojen vuokrasopimukset pystytään räätälöimään tarpeitasi vastaaviksi.

Vapaat autot ja ajankohtaiset hinnat löydät Scandia Rentin varausjärjestelmästä osoitteesta scandiarent.fi

Pikkubussit & tila-autot

Pikkubussit & tila-autot Kuopiosta

Löydät suositut tila-autot Kuopiosta nopeasti parhailta paikoilta. Maksat vain käyttämästäsi ajasta. Tila-autot on edullinen ja helppo tapa autoilla tai kuljetella isompaa porukkaa Kuopiossa. 

Ajokorttiluokka B, rekisteröity 3 henkilölle.

 

OMAVASTUU

 

Omavastuu 2000 € joka on pienennettävissä 500 euroon hintaan 35 €/vrk. Kysy myös muita vaihtoehtoja, kaikkien autojen vuokrasopimukset pystytään räätälöimään tarpeitasi vastaaviksi.

Vapaat autot ja ajankohtaiset hinnat löydät Scandia Rentin varausjärjestelmästä osoitteesta scandiarent.fi

HENKILÖAUTON VUOKRAUS KUOPIO

Liki 40 vuotta - eikä suotta!

Vuokraa henkilöautot vain muutamassa minuutissa Kuopion Männistön toimipisteeltä! Katso vapaana olevat henkilöautot varauskalenterista ja nappaa sopiva alle 24/7 vuoden ympäri.

Millaisen henkilöauton vuokraan?

 

Riippuu monista tekijöistä. Auton vuokraamisen päätöksenteossa kannattaa ottaa huomioon seuraavat seikat:

1. Käyttötarkoitus: Mieti, mihin tarkoitukseen tarvitset auton. Onko kyseessä lyhyt matka kaupungissa, pidempi reissu maaseudulle tai ehkä liikematka? Matkan tarkoitus vaikuttaa siihen, millainen auto on käytännöllisin.

2. Matkustajien määrä: Huomioi, kuinka monta henkilöä matkustaa autossa. Tarvitsetko tilavaa autoa perheesi tai ystäviesi kanssa vai riittääkö pienempi auto yksin matkustaessa?

3. Matkatavarat: Jos sinulla on paljon matkatavaroita, tarvitset todennäköisesti tilavamman auton. Esimerkiksi farmarimalli tai katumaasturi voi olla kätevä, jos tarvitset paljon säilytystilaa.

4. Ajomatka: Jos aiot ajaa pitkiä matkoja tai matkustaa epätasaisille teille, harkitse turvallisuutta ja mukavuutta. Suurempi auto voi olla vakaampi ja tarjota paremman ajomukavuuden pitkillä matkoilla.

5. Budjetti: Määritä budjetti, jonka olet valmis käyttämään auton vuokraukseen. Auton koko, merkki ja malli vaikuttavat vuokrahinnan lisäksi myös polttoaineen kulutukseen.

6. Henkilökohtaiset mieltymykset: Sinun tulisi myös harkita omia mieltymyksiäsi auton suhteen, kuten automaattivaihteisto vai manuaalivaihteisto, ilmastointi, navigointijärjestelmä jne.

Autovuokraamoilla on yleensä erilaisia autoja eri hintaluokissa ja kokoluokissa. Voit tutustua saatavilla oleviin vaihtoehtoihin autovuokraamoiden verkkosivuilla tai ottaa yhteyttä suoraan vuokraamoon saadaksesi lisätietoja ja neuvoja.

GALLERIA

Usein kysyttyjä kysymyksiä henkilöauton vuokraamisesta Kuopiossa!

Voit tehdä henkilöautoista varauksen netissä osoitteessa scandiarent.fi 24/7 tai soittamalla numeroon 017 2616796 klo 8-17 välisenä aikana.

Kyllä. Toimitamme henkilöauton lisämaksusta haluamaasi osoitteeseen. Pyydä tarjous puhelimitse tai sähköpostitse!

Ei, voit palauttaa vuokraamasi henkilöauton mihin tahansa kolmesta Kuopion toimipisteestämme, joita ovat Männistö, Keskusta ja Inkilänmäki.

Vuokraamasi henkilöauto luovutetaan tankattuna ja tulee palauttaa tankattuna. Tankkaamattomina palautetuista ajoneuvoista perimme vuokrasopimuksessa ilmoitetun tankkauspalvelumaksun sekä sopimuksen mukaisen veloituksen/litra.

Rajatuilla kilometreillä saat ajaa vuokra-autolla 100km/vuorokausi. Tämän ylittävistä kilometreistä veloitetaan takautuvasti vuokrasopimuksen hinnastonmukainen maksu. Rajatut kilometrit eivät sisällä polttoainetta rajoitusosuudelle, vaan auto tulee palauttaa aina täyteen tankattuna.

Mikäli tiedät tarvitsevasi autoa pitkän matkan ajoon, pyydämme sinua valitsemaan vuokrauksen yhteydessä vapaat kilometrit, jolloin voit ajaa vuokrauksen aikana niin paljon kuin ehdit ja haluat ilman lisäkustannuksia!

Omavastuu 1000 € joka pienennettävissä 15 €/vrk 200 euroon. Kysy myös muita vaihtoehtoja, kaikkien autojen vuokrasopimukset pystytään räätälöimään tarpeitasi vastaaviksi.

Lähtökohtaisesti vuokra-henkilöautolla ei saa kuljettaa lemmikkejä. Voit kuitenkin tiedustella mahdollisuuksia lemmikin kuljettamiseen puhelimitse numerosta 044 068 0053.

Kyllä. Peruutus tulee tehdä 48 tuntia ennen vuokrauksen alkua. Peruuttamattomasta varauksesta perimme täyden vuokrausmaksun.

Emme voi taata, että vuokraukseen on saatavilla juuri sama merkki ja malli kuin esimerkkiautona. Käytämme vuokrauksissamme autoluokkia, jotka sisältävät samankokoisia autoja. 

Jos ehdottomasti haluat tietyn merkkisen ja mallisen auton, olethan yhteydessä puhelimitse ja tiedustelet saatavuutta. 

Kyllä! Puhelinpäivystys toimii hätätilanteita varten 24/7 numerosta 044 068 053. Puhelinvaraukset tulee tehdä klo 8-17 välisenä aikana tai verkossa osoitteessa scandiarent.fi

Meiltä saat vuokrattua Kuopiosta nettivarauskalenterin kautta henkilöauton käyttöön joka päivä kellon ympäri. 

YHTEYSTIEDOT
MÄNNISTÖN AUTOVUOKRAUS /
SCANDIARENT MÄNNISTÖ

SÄHKÖPOSTI:

kuopio@scandiarent.fi

PUHELIN:

017 2616 796 / varaukset

044 068 0053 / päivystys

VUOKRAUSEHDOT

Tutustuthan vuokrausehtoihimme ennen vuokrausta.

MAKSUTAVAT

Maksutapoina käy yleiset pankki- ja luottokortit. Puhelinvarauksissa ja noudettaessa maksutapana käy myös käteinen ja lahjakortit.

TOIMIPISTEET

MÄNNISTÖ: Tapionkatu 12, Kuopio

KESKUSTA: Kauppakeskus Apaja

(Alakerta, K2 Toriparkki)

INKILÄNMÄKI: Kallantie 7, Kuopio

VARAUKSET

Varaukset puhelimitse klo 8-17, verkossa 24/7.

ME OLEMME YHTÄ PERHETTÄ!

Y-TUNNUS : 2114491-9