Minibussin vuokrausta Kuopiossa jo vuodesta 1983

Männistön autovuokraus on tarjonnut laadukasta minibussin vuokrausta Kuopiossa liki 40 vuoden ajan. Kuopiolaisille tuttu ja joustavasta palvelustaan tunnettu. Meiltä löydät koko Kuopion laajimman valikoiman vuokra-minibusseja!

Männistön autovuokraus on nykyään Scandia Rent – Männistö. Palvelemme teitä samalla tutulla laadulla – suuremmalla minibussikalustolla!

ALOITA VUOKRAUS

Aloita vuokraus kätevästi varauskalenterista – se vie aikaasi vain muutaman minuutin​

MINIBUSSIT KUOPIO

Meillä on vuokrattavissa yhteensä useita erilaisia minibusseja, joilla saat liikuteltua kätevästi pienen kaveriporukan tai harrastusseuran pelimatkat.

Kaikkia vuokraamiamme minibusseja voi ajaa B-kortilla!

Vapaat autot ja ajankohtaiset hinnat löydät Scandia Rentin varausjärjestelmästä osoitteesta scandiarent.fi

MINIBUSSIN JA PIKKUBUSSIN VUOKRAUS KUOPIO

Liki 40 vuotta - eikä suotta!

Vuokraa minibussi vain muutamassa minuutissa Kuopion toimipisteeltä! Katso vapaana olevat minibussit varauskalenterista ja nappaa sopiva alle 24/7 vuoden ympäri.

Löydät suositut vuokra-minibussit / pikkubussit Kuopiosta nopeasti parhailta paikoilta. Maksat vain käyttämästäsi ajasta. Vuokra-minibussi on edullinen ja helppo tapa autoilla tai tehdä muuttoa Kuopiossa. Minibussin vuokraus Kuopiosta on kätevä ja joustava tapa kuljettaa liikekumppaneita, urheiluseuroja tai vaikka kaveriporukkaa ympäri maakuntia.

Minibussin vuokraushinnat vaihtelevat vuokra-ajan mukaan. Hinnat voivat olla kiinteitä, tai niissä voi olla kilometriperusteinen hinta. Asiakkaan on myös mahdollista valita lisävarusteita, kuten navigaattori tai lisäkuljettaja, jotka vaikuttavat vuokrahintaan.

Kaiken kaikkiaan, minibussin vuokraus Männistön autovuokraamosta Kuopiosta on helppo ja kätevä tapa kuljettaa ihmisiä silloin kun oma henkilöauto jää pieneksi. Huolellinen suunnittelu ja sopivan minibussin / pikkubussin valinta auttavat varmistamaan, että vuokraus sujuu mutkattomasti ja kuljetettavat ihmiset saapuvat turvallisesti perille.

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä minibussin vuokraamisesta Kuopiossa!

Voit tehdä minibussin varauksen netissä osoitteessa scandiarent.fi 24/7 tai soittamalla numeroon 017 2616796 klo 8-17 välisenä aikana.

Kyllä. Toimitamme vuokra-pikkubussin lisämaksusta haluamaasi osoitteeseen. Pyydä tarjous puhelimitse tai sähköpostitse!

Ei, voit palauttaa vuokraamasi minibussin mihin tahansa kolmesta Kuopion toimipisteestämme, joita ovat Männistö, Keskusta ja Inkilänmäki.

Vuokraamasi minibussi luovutetaan tankattuna ja tulee palauttaa tankattuna. Tankkaamattomina palautetuista ajoneuvoista perimme vuokrasopimuksessa ilmoitetun tankkauspalvelumaksun sekä sopimuksen mukaisen veloituksen/litra.

Rajatuilla kilometreillä saat ajaa vuokra-minibussilla 100km/vuorokausi. Tämän ylittävistä kilometreistä veloitetaan takautuvasti vuokrasopimuksen hinnastonmukainen maksu. Rajatut kilometrit eivät sisällä polttoainetta rajoitusosuudelle, vaan auto tulee palauttaa aina täyteen tankattuna.

Mikäli tiedät tarvitsevasi autoa pitkän matkan ajoon, pyydämme sinua valitsemaan vuokrauksen yhteydessä vapaat kilometrit, jolloin voit ajaa vuokrauksen aikana niin paljon kuin ehdit ja haluat ilman lisäkustannuksia!

Omavastuu määräytyy auton koko- ja hintaluokan mukaan. Kuopion toimipisteen pienissä pakettiautoissa omavastuu on 1500€ ja isoissa pakettiautoissa 2000€. Omavastuu on pienennettävissä 200-500€ suuruuteen vuorokausikohtaisella lisämaksulla. Voit valita tämän verkkovarauksen yhteydessä tai mainitsemalla asiasta puhelinvarausta tehdessäsi 017 2616 796.

Lähtökohtaisesti vuokra-minibusseissa ei saa kuljettaa lemmikkejä. Voit kuitenkin tiedustella mahdollisuuksia lemmikin kuljettamiseen puhelimitse numerosta 044 068 0053.

Kyllä. Peruutus tulee tehdä 48 tuntia ennen vuokrauksen alkua. Peruuttamattomasta varauksesta perimme täyden vuokrausmaksun.

Emme voi taata, että vuokraukseen on saatavilla juuri sama merkki ja malli kuin esimerkkiautona. Käytämme vuokrauksissamme autoluokkia, jotka sisältävät samankokoisia autoja. 

Jos ehdottomasti haluat tietyn merkkisen ja mallisen auton, olethan yhteydessä puhelimitse ja tiedustelet saatavuutta. 

Kyllä! Puhelinpäivystys toimii hätätilanteita varten 24/7 numerosta 044 068 053. Puhelinvaraukset tulee tehdä klo 8-17 välisenä aikana tai verkossa osoitteessa scandiarent.fi

Meiltä saat vuokrattua Kuopiosta nettivarauskalenterin kautta pakettiauton käyttöön joka päivä kellon ympäri. 

YHTEYSTIEDOT
MÄNNISTÖN AUTOVUOKRAUS /
SCANDIARENT MÄNNISTÖ

SÄHKÖPOSTI:

kuopio@scandiarent.fi

PUHELIN:

017 2616 796 / varaukset

044 068 0053 / päivystys

VUOKRAUSEHDOT

Tutustuthan vuokrausehtoihimme ennen vuokrausta.

MAKSUTAVAT

Maksutapoina käy yleiset pankki- ja luottokortit. Puhelinvarauksissa ja noudettaessa maksutapana käy myös käteinen ja lahjakortit.

TOIMIPISTEET

MÄNNISTÖ: Tapionkatu 12, Kuopio

KESKUSTA: Kauppakeskus Apaja

(Alakerta, K2 Toriparkki)

INKILÄNMÄKI: Kallantie 7, Kuopio

VARAUKSET

Varaukset puhelimitse klo 8-17, verkossa 24/7.

ME OLEMME YHTÄ PERHETTÄ!

Y-TUNNUS : 2114491-9