Pakettiauton vuokrausta Kuopiossa jo vuodesta 1983

Männistön autovuokraus on tarjonnut laadukasta pakettiauton vuokrausta Kuopiossa liki 40 vuoden ajan. Kuopiolaisille tuttu ja joustavasta palvelustaan tunnettu. Meiltä löydät koko Kuopion laajimman valikoiman vuokra-pakettiautoja!

Männistön autovuokraus on nykyään Scandia Rent -Männistö. Palvelemme teitä samalla tutulla laadulla – suuremmalla pakettiautokalustolla!

ALOITA VUOKRAUS

Aloita vuokraus kätevästi varauskalenterista – se vie aikaasi vain muutaman minuutin​

PAKETTIAUTOT KUOPIO

Meillä on vuokrattavissa yhteensä uesita erilaisia pakettiautoja, pienillä pakettiautoilla saat kätevästi pienen tavaramäärän liikuteltua ja isolla perälautanostin pakettiautolla ison muuton. 

Kaikkia vuokraamiamme pakettiautoja voi ajaa B-kortilla!

Vapaat autot ja ajankohtaiset hinnat löydät Scandia Rentin varausjärjestelmästä osoitteesta scandiarent.fi

Pienet pakettiauto 6-10m3

Pienet pakettiautot Kuopiosta

Tilavuus 6m3. Autossa on manuaali-ilmastointi, autossa on peräkoukku. rekisteröity 3 henkilölle.

Ajokorttiluokka B, rekisteröity 3 henkilölle.

 

OMAVASTUU

 

Omavastuu 1500 € joka on pienennettävissä 500 euroon hintaan 25 €/vrk. Kysy myös muita vaihtoehtoja, kaikkien autojen vuokrasopimukset pystytään räätälöimään tarpeitasi vastaaviksi.

Vapaat autot ja ajankohtaiset hinnat löydät Scandia Rentin varausjärjestelmästä osoitteesta scandiarent.fi

Keskikokoiset pakettiautot 11 -15m3

Keskikokoiset pakettiautot Kuopiosta

Tilavuus 11m3 ja sitä suuremmat. Tämän koluokan pakettiauto sopii hyvin yksiön tavaramäärän liikutteluun, kuten sohvan-, sängyn- tai ison pöydän kuljettamiseen. 

Ajokorttiluokka B, rekisteröity 3 henkilölle.

 

OMAVASTUU

 

Omavastuu 2000 € joka on pienennettävissä 500 euroon hintaan 35 €/vrk. Kysy myös muita vaihtoehtoja, kaikkien autojen vuokrasopimukset pystytään räätälöimään tarpeitasi vastaaviksi.

Vapaat autot ja ajankohtaiset hinnat löydät Scandia Rentin varausjärjestelmästä osoitteesta scandiarent.fi

iso pakettiauto vuokralle kuopiosta

Isot pakettiautot 19m3

Isot pakettiautot Kuopiosta

Tilavuus 19m3.  Valikoimassa on isoja pakettiautoja sekä “pullakonttiautoja”, joissa on hydraulinen perälauta sekä lukittava sivuovi. Isoissa pakettiautoissa ei ole peräkoukkua. Oikein näppärä pakettiauto ison tavaramäärän liikutteluun, kuten kaskion – kolmion tavaroiden siirtämiseen. 

Ajokorttiluokka B, rekisteröity 3 henkilölle.

 

OMAVASTUU

 

Omavastuu 2000 € joka on pienennettävissä 500 euroon hintaan 35 €/vrk. Kysy myös muita vaihtoehtoja, kaikkien autojen vuokrasopimukset pystytään räätälöimään tarpeitasi vastaaviksi.

Vapaat autot ja ajankohtaiset hinnat löydät Scandia Rentin varausjärjestelmästä osoitteesta scandiarent.fi

PAKETTIAUTON VUOKRAUS KUOPIO

Liki 40 vuotta - eikä suotta!

Vuokraa pakettiauto vain muutamassa minuutissa Kuopion Männistön toimipisteeltä! Katso vapaana olevat pakettiautot varauskalenterista ja nappaa sopiva alle 24/7 vuoden ympäri.

Löydät suositut vuokra-pakettiautot Kuopiosta nopeasti parhailta paikoilta. Maksat vain käyttämästäsi ajasta. Vuokra-pakettiauto on edullinen ja helppo tapa autoilla tai tehdä muuttoa Kuopiossa. Pakettiauton vuokraus Kuopiosta on kätevä ja joustava tapa kuljettaa tavaroita ja tarvikkeita paikasta toiseen.

Pakettiautojen vuokraushinnat vaihtelevat vuokra-ajan mukaan. Hinnat voivat olla kiinteitä, tai niissä voi olla kilometriperusteinen hinta. Asiakkaan on myös mahdollista valita lisävarusteita, kuten navigaattori tai lisäkuljettaja, jotka vaikuttavat vuokrahintaan.

Ennen kuin lähtee vuokraamaan pakettiautoa, on tärkeää tietää, minkä kokoista autoa tarvitsee. Pakettiautomme ovat jaettu eri kokoluokkiin, jotka määrittävät auton koon ja tilavuuden. Suurempi pakettiauto on tietysti kalliimpi vuokrata, mutta se voi olla tarpeen, jos kuljetettavat tavarat ovat suuria tai raskaita.

Pakettiauton vuokraus Kuopiosta sopii hyvin erilaisiin kuljetustarpeisiin, olipa kyse sitten muutosta, huonekalujen kuljettamisesta tai tavaran toimittamisesta asiakkaille. Vuokraaminen on myös joustava tapa kuljettaa tavaroita, sillä voit vuokrata auton tarpeen mukaan lyhyeksi tai pitkäksi aikaa.

Kaiken kaikkiaan, pakettiauton vuokraus Männistön autovuokraamosta Kuopiosta on helppo ja kätevä tapa kuljettaa tavaroita paikasta toiseen. Huolellinen suunnittelu ja sopivan pakettiauton valinta auttavat varmistamaan, että vuokraus sujuu mutkattomasti ja kuljetettavat tavarat saapuvat turvallisesti perille.

GALLERIA

Usein kysyttyjä kysymyksiä pakettiauton vuokraamisesta Kuopiossa!

Voit tehdä pakettiautosta varauksen netissä osoitteessa scandiarent.fi 24/7 tai soittamalla numeroon 017 2616796 klo 8-17 välisenä aikana.

Kyllä. Toimitamme vuokra-pakun lisämaksusta haluamaasi osoitteeseen. Pyydä tarjous puhelimitse tai sähköpostitse!

Ei, voit palauttaa vuokraamasi pakettiauton mihin tahansa kolmesta Kuopion toimipisteestämme, joita ovat Männistö, Keskusta ja Inkilänmäki.

Vuokraamasi pakettiauto luovutetaan tankattuna ja tulee palauttaa tankattuna. Tankkaamattomina palautetuista ajoneuvoista perimme vuokrasopimuksessa ilmoitetun tankkauspalvelumaksun sekä sopimuksen mukaisen veloituksen/litra.

Rajatuilla kilometreillä saat ajaa vuokra-autolla 100km/vuorokausi. Tämän ylittävistä kilometreistä veloitetaan takautuvasti vuokrasopimuksen hinnastonmukainen maksu. Rajatut kilometrit eivät sisällä polttoainetta rajoitusosuudelle, vaan auto tulee palauttaa aina täyteen tankattuna.

Mikäli tiedät tarvitsevasi autoa pitkän matkan ajoon, pyydämme sinua valitsemaan vuokrauksen yhteydessä vapaat kilometrit, jolloin voit ajaa vuokrauksen aikana niin paljon kuin ehdit ja haluat ilman lisäkustannuksia!

Omavastuu määräytyy auton koko- ja hintaluokan mukaan. Kuopion toimipisteen pienissä pakettiautoissa omavastuu on 1500€ ja isoissa pakettiautoissa 2000€. Omavastuu on pienennettävissä 200-500€ suuruuteen vuorokausikohtaisella lisämaksulla. Voit valita tämän verkkovarauksen yhteydessä tai mainitsemalla asiasta puhelinvarausta tehdessäsi 017 2616 796.

Lähtökohtaisesti vuokra-pakettiautoissa ei saa kuljettaa lemmikkejä. Voit kuitenkin tiedustella mahdollisuuksia lemmikin kuljettamiseen puhelimitse numerosta 044 068 0053.

Kyllä. Peruutus tulee tehdä 48 tuntia ennen vuokrauksen alkua. Peruuttamattomasta varauksesta perimme täyden vuokrausmaksun.

Emme voi taata, että vuokraukseen on saatavilla juuri sama merkki ja malli kuin esimerkkiautona. Käytämme vuokrauksissamme autoluokkia, jotka sisältävät samankokoisia autoja. 

Jos ehdottomasti haluat tietyn merkkisen ja mallisen auton, olethan yhteydessä puhelimitse ja tiedustelet saatavuutta. 

Kyllä! Puhelinpäivystys toimii hätätilanteita varten 24/7 numerosta 044 068 053. Puhelinvaraukset tulee tehdä klo 8-17 välisenä aikana tai verkossa osoitteessa scandiarent.fi

Meiltä saat vuokrattua Kuopiosta nettivarauskalenterin kautta pakettiauton käyttöön joka päivä kellon ympäri. 

YHTEYSTIEDOT
MÄNNISTÖN AUTOVUOKRAUS /
SCANDIARENT MÄNNISTÖ

SÄHKÖPOSTI:

kuopio@scandiarent.fi

PUHELIN:

017 2616 796 / varaukset

044 068 0053 / päivystys

VUOKRAUSEHDOT

Tutustuthan vuokrausehtoihimme ennen vuokrausta.

MAKSUTAVAT

Maksutapoina käy yleiset pankki- ja luottokortit. Puhelinvarauksissa ja noudettaessa maksutapana käy myös käteinen ja lahjakortit.

TOIMIPISTEET

MÄNNISTÖ: Tapionkatu 12, Kuopio

KESKUSTA: Kauppakeskus Apaja

(Alakerta, K2 Toriparkki)

INKILÄNMÄKI: Kallantie 7, Kuopio

VARAUKSET

Varaukset puhelimitse klo 8-17, verkossa 24/7.

ME OLEMME YHTÄ PERHETTÄ!

Y-TUNNUS : 2114491-9