Peräkärryn vuokrausta Kuopiossa jo vuodesta 1983

Männistön autovuokraus on tarjonnut laadukasta peräkärryn vuokrausta Kuopiossa liki 40 vuoden ajan. Kuopiolaisille tuttu ja joustavasta palvelustaan tunnettu. Meiltä löydät koko Kuopion laajimman valikoiman peräkärryjä eri tarpeisiin.

Männistön autovuokraus on nykyään Scandia Rent -Männistö. Palvelemme teitä samalla tutulla laadulla – suuremmalla peräkärryvalikoimalla!

ALOITA VUOKRAUS

Aloita vuokraus kätevästi varauskalenterista – se vie aikaasi vain muutaman minuutin​

KUOMUKÄRRYT, VENETRAILERIT JA AUTOTRAILERIT KUOPIOSTA

Meillä on vuokrattavissa yhteensä useita erilaisia peräkärryjä, pieniä peräkärryjä, venetrailereita ja autotrailereita. Saat kätevästi pienen tavaramäärän liikuteltua ja isolla kuomukärryllä vaikka ison tavaramäärän. 

Vapaat peräkärryt ja ajankohtaiset hinnat löydät Scandia Rentin varausjärjestelmästä osoitteesta scandiarent.fi

Kuomukärryt

Kuomukärryt vuokraus Kuopiosta 30€/vrk

Saranallisen takalaitansa ansiosta kaikki kuomukärrymme ovat helppoja käyttää ja täyttää. Ne sopivat hyvin lisävarusteeksi esimerkiksi yksiöiden ja pienten kaksioiden muuttoihin myös silloin, kun välimatka on lyhyt tai useampi keikka on helppo ajaa.

MITAT:

Pituus: 300 tai 330 cm

Leveys: 150 cm

Korkeus. n.125 cm

Hinnat: 
1h/ 10€, seuraavat tunnit 5€
1 vrk/ 30€, seuraavat 15€/vrk
Omavastuu 700€, omavastuun pienennys 10€/vrk tiputtaa omavastuun 200€

Autotrailerit

Autotrailerin vuokraus Kuopio 85€/vrk

Vinssillä varustettu autotraileri, kantavuus 2000Kg. Kippaava, eli paras mahdollinen autonkuljetukseen.

MITAT

Pituus: 409 cm

Leveys: 194 cm.

HINNAT
1 h/ 35€, seuraavat tunnit 10€/h
1 vrk 85€, seuraavat 35€/vrk
Omavastuu 700€, omavastuun pienennys 10€/vrk tiputtaa omavastuun 200€

PEÄRÄKÄRRYN VUOKRAUS KUOPIO

Liki 40 vuotta - eikä suotta!

Vuokraa peräkärry tai autotraileri vain muutamassa minuutissa Kuopion Männistön toimipisteeltä! Katso vapaana olevat peräkärryt varauskalenterista ja nappaa sopiva alle 24/7 vuoden ympäri.

 

Peräkärryn vuokraus: Helppo tapa kuljettaa tavaroita

 

Peräkärryn vuokraus Kuopio on kätevä ja edullinen tapa kuljettaa tavaroita silloin, kun oma auton tila ei riitä tai tarvitaan lisätilaa esimerkiksi muuton yhteydessä. Riippumatta siitä, onko kyseessä pieni muutto, matkailu tai suurempien tavaroiden kuljetus, peräkärryn vuokraus tarjoaa joustavan ratkaisun monenlaisiin kuljetustarpeisiin.

Yksi suurimmista eduista peräkärryn vuokraamisessa on sen helppous ja käytännöllisyys.  Peräkärryn saa yleensä vuokrattua päiväksi, viikonlopuksi tai pidemmäksi ajaksi, joten voit valita vuokra-ajan tarpeesi mukaan.

Peräkärryn vuokraaminen on myös taloudellisesti järkevä vaihtoehto. Omaa peräkärryä ei tarvitse hankkia, mikä säästää huomattavasti kustannuksia. Lisäksi vuokrahinta sisältää usein tarvittavat varusteet, kuten kuormansidontaliinat ja telineet, joten sinun ei tarvitse huolehtia niiden hankkimisesta erikseen. 

Me tarjoamme erilaisia peräkärrymalleja vuokralle, joten voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Pienemmät peräkärryt soveltuvat hyvin kevyiden tavaroiden kuljetukseen, kun taas suuremmat ja kaksiakseliset kärryt pystyvät kantamaan painavampia kuormia. Peräkärryn koko ja tyyppi kannattaa valita huolella, jotta varmistat, että se sopii käyttötarkoitukseesi ja että autossasi on riittävästi vetoisuutta.

Ennen peräkärryn vuokraamista on hyvä varmistaa, että oma auto pystyy vetämään peräkärryä turvallisesti. Auton käyttöohjekirjasta löytyvät tiedot sallitusta peräkärryn maksimipainosta ja muista tärkeistä teknisistä tiedoista. On myös tärkeää, että hallitset peräkärryn turvallisen käytön, kuten kuorman oikean kiinnityksen ja ajotekniikan.

Kun vuokraat peräkärryä, muista myös varata riittävästi aikaa lastaamiseen ja purkamiseen. Hyvä suunnittelu ja tehokas pakkaaminen auttavat optimoimaan tilan ja välttämään vahinkoja kuljetuksen aikana. Tarvittaessa voit kysyä vuokrausyritykseltä vinkkejä tai ohjeita tavaran oikeanlaiseen kiinnittämiseen.

Peräkärryn vuokraus on helppo ja kätevä tapa kuljettaa tavaroita erilaisissa tilanteissa. Se tarjoaa joustavan ja taloudellisen ratkaisun, olipa kyseessä pieni tai suurempi kuljetustarve. Muista kuitenkin aina noudattaa liikennesääntöjä ja turvallisuusohjeita peräkärryn käytössä, jotta kuljetus sujuu turvallisesti ja vaivattomasti.

Usein kysyttyjä kysymyksiä peräkärryn ja autotrailerin vuokraamisesta Kuopiossa!

Voit tehdä varauksen varauksen netissä osoitteessa scandiarent.fi 24/7 tai soittamalla numeroon 017 2616796 klo 8-17 välisenä aikana.

Kyllä. Toimitamme peräkärryn tai trailerin lisämaksusta haluamaasi osoitteeseen. Pyydä tarjous puhelimitse tai sähköpostitse!

Ei, voit palauttaa vuokraamasi peräkärryn mihin tahansa kolmesta Kuopion toimipisteestämme, joita ovat Männistö, Keskusta ja Inkilänmäki.

Omavastuu peräkärryissä ja autotrailereissa on 700€.

Kyllä. Peruutus tulee tehdä 48 tuntia ennen vuokrauksen alkua. Peruuttamattomasta varauksesta perimme täyden vuokrausmaksun.

Kyllä! Puhelinpäivystys toimii hätätilanteita varten 24/7 numerosta 044 068 053. Puhelinvaraukset tulee tehdä klo 8-17 välisenä aikana tai verkossa osoitteessa scandiarent.fi

Meiltä saat vuokrattua Kuopiosta nettivarauskalenterin kautta pakettiauton käyttöön joka päivä kellon ympäri. 

Puhelinpäivystys toimii hätätilanteita varten 24/7 numerosta 044 068 053. Puhelinvaraukset tulee tehdä klo 8-17 välisenä aikana tai verkossa osoitteessa scandiarent.fi

YHTEYSTIEDOT
MÄNNISTÖN AUTOVUOKRAUS /
SCANDIARENT MÄNNISTÖ

SÄHKÖPOSTI:

kuopio@scandiarent.fi

PUHELIN:

017 2616 796 / varaukset

044 068 0053 / päivystys

VUOKRAUSEHDOT

Tutustuthan vuokrausehtoihimme ennen vuokrausta.

MAKSUTAVAT

Maksutapoina käy yleiset pankki- ja luottokortit. Puhelinvarauksissa ja noudettaessa maksutapana käy myös käteinen ja lahjakortit.

TOIMIPISTEET

MÄNNISTÖ: Tapionkatu 12, Kuopio

KESKUSTA: Kauppakeskus Apaja

(Alakerta, K2 Toriparkki)

INKILÄNMÄKI: Kallantie 7, Kuopio

VARAUKSET

Varaukset puhelimitse klo 8-17, verkossa 24/7.

ME OLEMME YHTÄ PERHETTÄ!

Y-TUNNUS : 2114491-9